Priser

Boka tid

Massage

Stela och ömmande muskler är något de flesta har haft problem med någon gång under livet. Detta är ett tecken på att musklerna inte mår bra. En massage ökar blodcirkulationen och kan lösa upp stela områden. Jag utför även tester för att avgöra om muskler är svaga eller har dålig nervfunktion.

30 min – 375kr
45 min – 475kr
60 min – 625kr
75 min – 750 kr

Lotorpsmetoden
Metoden förbättrar åkommer så som 
– Astma
– Allergi
– Doftkänslighet
– KOL
– Mycket hosta eller slem

Lotorpsmetoden inriktar sig på andningsmuskulaturen runt bröstkorgen. Behandlingen börjar med massage av rygg och runt bröstkorgen för att mjuka upp muskelaturen men också öka rörligheten. Behandligen slutar med andningsövningar med djupa andetag där du får hjälp att tömma lugorna på luft. Många problem beror på fel andningsteknik då lungorna inte töms på luft. Många känner en omedelbar förbättring då kroppen får en riktig syreboost.

Första behandlingen 75 min – 750 kr 
Återbesök 60 min – 625 kr

Avslappningsmassage:
Många har en stressad vardag och de allra flesta behöver en avkopplande stund. Denna massage är helt utan hårt tryck. Fokus ligger i att öka oxytocin i kroppen. Detta hormon kallas också ”må-bra-hormon” och ger en avkopplande effekt. 
30 min – 375 kr
45 min – 475  kr
60 min – 625 kr
75 min – 750 kr

Ansiktsbehandlingar

Ansiktskur 20 min – 350kr
Behandlingen börjar med rengöring och peeling för att fortsätta med ansiktsmassage. Avslutas med ansiktscream och ögoncream.

Klassisk ansiktsbehandling 45 min – 500kr
Rengöring och dubbelpeening startar behandlingen för att få djuprengörande effekt. Därefter appliceras serum och olja följt av ansiktsmassage. Efter det appliceras en ansiktsmask och under tiden den verkar kan du välja mellan skalp- eller handmassage. Behandlingen avslutas med dagcream och ögoncream.

Drömbehandling 75 min – 850kr
Behandlingen börjar med ryggmassage. Därefter ingår rengöring och dubbelpeeling av ansikte. Serum och olja som arbetar på djupet appliceras. Behandlingen fortsätter med ansiktsmassage följt av ansiktsmask samt ögonmask. Under tiden masken verkar kan du välja mellan skalp- eller handmassage. Du får dagcream och ögoncream som avslutning.


%d bloggare gillar detta: